Wilt u uw woonkamer een nieuwe sfeer geven? Uw muren taupe zodat het goed past bij uw landelijke inrichting of uw muren grijs en wit voor uw moderne inrichting? Beginnen de muren in uw woning of kantoor een gele gloed te krijgen? Laat dan opnieuw uw muren spuiten door De Latex Spuiter. Met een verfspuiter van De Latex Spuiter brengen wij snel en efficiënt latexverf aan op de wanden. Door de techniek van het muurverf spuiten krijgt u een perfect resultaat. En dat simpelweg doordat wij niet met een verfroller werken, maar de verf op de muren spuiten.

Muren spuiten voor een optimale dekking

U heeft het vast wel eens meegemaakt: de muren zijn net geverfd en toch bent u er niet helemaal tevreden over. Want die vervelende verfstrepen blijven zichtbaar. Laat u de muren spuiten, dan behoort die ergernis tot het verleden. De verfspuiter zorgt ervoor dat de verf gelijkmatig op de muren wordt gespoten. Hierdoor krijgt u overal een goede en egale dekking. Klanten zijn daarom lovend over het muren spuiten. Doordat wij de muurverf spuiten, kunnen wij ook veel sneller werken. Zo hoeft u niet lang te wachten tot u kunt genieten van een fris geschilderde kamer. U ervaart zelf al deze voordelen als u De Latex Spuiter bestelt om uw muren te spuiten.

Dankzij De Latex Spuiter zien uw muren er uit als nieuw!

[info_list position=”left” style=”circle with_bg” icon_border_style=”none” icon_border_size=”1″ border_color=”#333333″ connector_color=”#333333″ icon_bg_color=”#4b7abc” icon_color=”#ffffff” font_size_icon=”24″][info_list_item list_title=”Een strakke afwerking van uw muur!” icon_type=”selector” list_icon=”Defaults-ok”]Het latexspuitwerk dat wij op uw muren spuiten wordt gedaan in meerdere lagen. Zodoende bent u altijd gegarandeerd van een perfecte dekking op de gespoten muren![/info_list_item][info_list_item list_title=”De voordeligste latexspuiter!” icon_type=”selector” list_icon=”Defaults-euro”]Waar anderen 3 euro per vierkante meter rekenen en komen met kosten achteraf weet u bij ons precies wat u kwijt bent voor het latexspuiten![/info_list_item][info_list_item list_title=”Latexspuiten bespaart u tijd” icon_type=”selector” list_icon=”Defaults-calendar”]Waar een schilder lange tijd in het huis bezig is zorgen wij ervoor dat u na een aantal dagen weer lekker kunt genieten van uw nieuwe gespoten woning.[/info_list_item][info_list_item list_title=”Alles altijd netjes!” icon_type=”selector” list_icon=”Defaults-bitbucket”]Schoon, dat is hoe onze latexspuiters de ruimte achterlaten nadat het latexspuitwerk afgerond is! Wij zorgen ervoor dat u weer kunt genieten van uw nieuwe schone huis of kantoor.[/info_list_item][info_list_item list_title=”Wij houden van ons vak” icon_type=”selector” list_icon=”Defaults-heart”]De zekerheid die wij bieden is dat wij houden van ons vak! Wij spuiten muren en plafonds voor ons plezier en dit doen wij al jaren! Daardoor staan wij voor kwaliteit![/info_list_item][/info_list]

Waarom kiezen voor de latexspuiters van De Latex Spuiter?

Wij zullen niet zeggen dat u voor ons moet kiezen, echter willen wij jullie wel laten zien dat kiezen voor ons de juiste keuze is om te maken!

Bij ons bent u altijd zeker van:

  • De voordeligste en meest complete prijs voor latexspuitwerk!
  • De meest ervaren latexspuiters, meer dan 10 jaar ervaring in dagelijks spuiten
  • Wij leveren ons werk netjes af en laten geen rommel achter!
  • Wij latexspuiten in meerdere lagen! Minimaal 2 lagen gegarandeerd!

Muren verven of de muren laten spuiten?

Om een ideale sfeer te creëren waar u jaren naar kunt kijken en van kunt genieten, wilt u toch perfect voor elkaar hebben. Wanneer u een strakke muur heeft en de haren van een schilderskwast op de muur zitten verpest dit het beeld, hetzelfde geldt voor een perfect gestukadoorde muur die naderhand wordt gerold met een verfroller. De verfroller kan een structuur achterlaten maar ook banen tonen.

Om al die ellende te voorkomen raden wij u vaak aan om te kiezen voor latexspuitwerk. Met het latex spuitwerk van De Latex Spuiter bent u gegarandeerd van kwaliteit! Geen onnodige kwastharen op de muur, geen banen over het plafond en geen rollerstructuur! Wij gaan pas weg als het spuiten van uw muur perfect is!

Muurverf spuiten in neutraal wit of toch een vrolijke kleur?

Laat u door ons de muren spuiten dan beschikt u over eindeloze mogelijkheden. Mooie witte of crèmekleurige wanden doen het altijd goed in een woning of kantoor. Door de lichte kleur lijkt de ruimte meteen een stuk groter. Maar voor een extra bijzonder effect laat u een van de muren spuiten in een opvallende kleur, zoals rood of paars. Met onze verfspuiter maken wij al uw wensen waar. De Latex Spuiter kan zowel muurverf spuiten op een gladde pleistermuur als op bijvoorbeeld hout of granol. Heeft u een ruwe ondergrond dan blijft u die mooie textuur gewoon door de verf heen zien. Ook als wij deze granollen muren spuiten krijgt u een optimaal resultaat.

De Latex Spuiter staat voor u klaar met de verfspuiter!

De Latex Spuiter maakt uw kamer weer als nieuw door de muren te spuiten. Wij werken met een professionele verfspuiter waardoor wij snel en efficiënt kunnen werken. Het muurverf spuiten kost dan ook veel minder tijd dan wanneer u een gewone schilder inhuurt. Wilt u graag ontdekken wat er allemaal mogelijk is? Laat dan uw muren spuiten door De Latex Spuiter. U komt vrijblijvend met ons in contact via onderstaand formulier.

Call Now Button