Wilt u mooie muren in uw bestaande of nieuwe huis? Heeft u wel eens aan gespoten muren gedacht? Een muur die gespoten wordt met latex zorgt voor een professionele en prachtige uitstraling. In tegenstelling tot witten ziet u geen strepen of andere oneffenheden. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Onze deskundige spuiters zorgen dat u voor een betaalbare prijs prachtige muren krijgt.

Hoe leuk we het soms ook vinden om zelf te verven, muren egaal krijgen, dat vraagt vaak toch om een stukje vakwerk. Muurverf aanbrengen kunt u natuurlijk zelf doen, al is dit meestal een behoorlijke klus. Soms gaat het om aardig wat vierkante meters en alles met de hand verven is dan erg arbeidsintensief. Verven is ook een zware taak, zeker als u boven uw hoofd moet werken. Maar het belangrijkste is misschien nog wel dat het moeilijk is om de muren of wanden egaal te krijgen. Sommige mensen zijn behoorlijk handig met een kwast of een roller, maar vaak ziet u na afloop toch nog de banen van het witten. Een echt professioneel resultaat verkrijgt men alleen met de muren laten spuiten. U kunt ze met latex spuiten, waardoor u een gelijkmatig resultaat krijgt.

Een prachtig eindresultaat

Wanneer u uw huis gaat opknappen, wilt u natuurlijk dat het er mooi uit komt te zien. Daarbij wilt u niet al te lang in de rotzooi zitten. Latexspuiters kunnen u hierbij helpen. Dit zijn ervaren vakmensen die in een relatief korte tijd een strak en mooi eindresultaat kunnen bewerkstelligen. Onze spuiters hebben een zeer ruime ervaring en werken netjes en snel. Of uw huis nu in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven of Maastricht staat, de latex spuiter staat voor u klaar om deze klus te klaren. Zelfs als u bijvoorbeeld in Antwerpen woont, kunt u door ons uw muren laten spuiten. Muurverf aanbrengen door de latex spuiter is in verhouding niet eens zo duur. Het scheelt u veel werk en ergernis. Daarbij streven onze latexspuiters naar perfectie, dus u kunt ook een mooi resultaat verwachten.

Verschillende mogelijkheden

Latex spuiten, kan in verschillende kleuren. U kunt dus latex spuiten in een kleur die bij uw interieur past. Door de dikte van de verflaag, krijgt u een egaal resultaat. Soms moeten de muren vooraf behandeld worden of grove oneffenheden worden weggewerkt voordat de spuiter aan de slag kan. Soms moeten de muren vooraf behandeld worden of grove oneffenheden worden weggewerkt voordat de latex spuiter aan de slag kan. Wat er ook uitgevoerd moet worden. Of het nu gaat om alleen muurverf aanbrengen of ook voor-behandelen, we laten uw huis altijd netjes achter. Onze deskundige latexspuiters hebben niet alleen verstand van hun vak, maar gaan ook zeer zorgvuldig en netjes te werk. Het gaat hier niet alleen om muren laten spuiten, wij willen graag een tevreden klant achterlaten. Dit doen wij niet alleen in een woning, maar ook bij de grotere projecten, zoals een kantoor of loods.

Welke muren kunnen we spuiten?

Het zijn niet alleen de bestaande wanden of plafonds die we kunnen spuiten. Ook nieuw gestucte wanden, gipswanden, houten wanden, granol wanden, betonwanden en andere soort wanden kunnen we spuiten. De muren spuitwerk kosten zijn afhankelijk de oppervlakte van de muur. Toch zult u zich verbazen over de relatief lage prijs voor de muren spuitwerk kosten. Wij bieden een eerlijk tarief en u krijgt geen kosten achteraf. Doordat spuiten veel sneller gaat dan rollen, kunnen wij hier ons voordeel uit halen, waardoor we u een aantrekkelijke prijs kunnen bieden. Voor de prijs die we met uw afspreken, zorgen wij dat alles netjes wordt uitgevoerd zoals besproken.

Wilt u meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geworden en zou u wel eens willen weten wat het zou kosten als u uw muren laat spuiten met latex. Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw wanden? Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zullen met alle plezier uw vragen beantwoorden. U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Via het contactformulier of de offerteaanvraag zullen wij uw vragen of prijs opvraag zo snel mogelijk beantwoorden. Misschien kunt u binnenkort zelfs al genieten van uw prachtige muren, als de prijs u bevalt.

Call Now Button