De muren en plafonds hebben af en toe een nieuwe laag latex muurverf nodig. Wilt u uw woonkamer of kantoor opnieuw laten beschilderen? Schakel dan gewoon De Latex Spuiter in. Wij werken snel en efficiënt omdat wij de muurverf spuiten in plaats van met een roller aanbrengen. En dat scheelt een hoop tijd. Door de muurverf te spuiten, krijg u meteen een perfect resultaat. Hier geniet u nog lang van!

Muurverf spuiten in elke gewenste kleur

Heeft u het idee dat het verven van uw muren een tijdrovende klus is? Voor de traditionele schilder vergt het inderdaad vaak veel tijd. Laat deze klus daarom over aan De Latex Spuiter. Doordat wij de muurverf spuiten, ziet u de ruimte al binnen korte tijd opknappen. Natuurlijk bepaalt u zelf met welke kleuren latex muurverf wij werken. Wilt u een lekker lichte ruimte? Muurverf spuiten met een mooie witte of ecru kleur ziet de kamer er weer uit als nieuw. Maar misschien heeft u wel liever een mooie accentmuur in de woonkamer of uw kantoor. Als u ons inhuurt om de muurverf te spuiten, is echt alles mogelijk.

De Latex Spuiter garandeert u een perfecte dekking

[info_list position=”left” style=”circle with_bg” icon_border_style=”none” icon_border_size=”1″ border_color=”#333333″ connector_color=”#333333″ icon_bg_color=”#4b7abc” icon_color=”#ffffff” font_size_icon=”24″][info_list_item list_title=”Wij zorgen voor de perfecte afwerking!” icon_type=”selector” list_icon=”Defaults-ok”]Het latexspuitwerk dat wij leveren is ons visitekaartje! Waneer u bezoekers heeft en ze zien onze afwerking dan zien ze De Latex Spuiter. Wij garanderen kwaliteit werk![/info_list_item][info_list_item list_title=”Betaal niet te veel!” icon_type=”selector” list_icon=”Defaults-euro”]Geen verborgen kosten achteraf, geen halve prijzen op de website, maar duidelijke prijzen en duidelijkheid over wat u kwijt bent. Bespaar tot wel 20% door te kiezen voor De Latex Spuiter[/info_list_item][info_list_item list_title=”Strakke planning” icon_type=”selector” list_icon=”Defaults-calendar”]Wij adviseren altijd met de planning. Wij geven duidelijke informatie over hoelang we bezig zijn en wanneer het mogelijk is voor anderen om het pand weer te betreden.[/info_list_item][info_list_item list_title=”Schoon huis, schoon kantoor” icon_type=”selector” list_icon=”Defaults-bitbucket”]Zoals de werkplek was, laten wij het ook weer achter. Na het latexspuiten zult u geen rommel van ons hebben. U kunt enkel kijken naar het mooie spuitwerk! Wij ruimen alles op![/info_list_item][info_list_item list_title=”Liefde voor kwaliteit” icon_type=”selector” list_icon=”Defaults-heart”]Wij leveren latexspuitwerk in twee lagen.  Hierdoor zorgen wij voor een betere dekking en een mooier resultaat![/info_list_item][/info_list]

Een nieuwe laag latex muurverf op alle soorten muren

De techniek van het muurverf spuiten vraagt het nodige vakmanschap. De Latex Spuiter heeft ruime ervaring waardoor u altijd tevreden bent over het resultaat. Daarbij werken wij alleen met een hoge kwaliteit latex muurverf die wij aanbrengen met behulp van een professionele spuitmachine. Hierdoor kunnen wij een egale laag verf op de wand aanbrengen. Dankzij het muurverf spuiten krijgt u een optimale dekking en heeft u geen last van kleurverschillen. Dit perfecte resultaat garanderen wij u niet alleen bij een gladde muur van pleisterwerk. Muurverf spuiten werkt ook goed op onder andere granol, hout of steen. Zo kunnen wij uw hele woning onder handen nemen.

Neem contact op met de vakkundige Latex Spuiter

Het liefst behoudt u jarenlang die frisse uitstraling van een pas geverfde muur. Maar de latex muurverf wordt nu eenmaal aangetast door bijvoorbeeld zonlicht of sigarettenrook. Daarom voorziet De Latex Spuiter uw woning of bedrijfspand weer van mooie witte of gekleurde muren. En u staat verstelt van het resultaat dat wij bereiken met muurverf spuiten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan vrijblijvend informatie aan over muurverf spuiten of maak direct een afspraak via onderstaand formulier.

Call Now Button