Het mooiste resultaat, geen strepen meer!

Kent u dat? U wilt uw plafond witten maar iedere keer als u het rolt met de verfroller krijgt u strepen/banen te zien. Oorzaken voor dit kunnen meerdere dingen zijn. U maakt misschien gebruik van voordeliger gereedschap dat niet helemaal geschikt is voor het juiste schilderwerk of misschien heeft u het plafond niet op de juiste manier voor behandeld.

Uw plafond zal er weer fantastisch uit komen te zien!

Op uw hele plafond zult u geen strepen/banen vinden!

Wat moet u doen wanneer u het zelf gaat sauzen?

Wanneer u zelf uw plafond wilt schilderen dan moet u rekening houden met het materiaal dat u gebruikt, de wijze waarop u gaat schilderen en de tijd die u in het schilderen gaat steken.

Voor het schilderen moet u het plafond op de juiste manier voorstrijken. Wanneer u dit heeft voorgestreken laat u het plafond een tijdje drogen. Dit kan een paar uur zijn maar kan ook een dag zijn, dit is afhankelijk van het merk voorstrijk dat u gebruikt.

Na het voorstrijken gaat u aan de slag met het latexen van het plafond. Om de strepen te voorkomen is het belangrijk dat u gebruik maakt van kwaliteit latex. Kies hierbij niet voor merken als Action of voordelige Flexa en Histor aanbiedingen. Kies hierbij voor een kwaliteit merk, deze zijn eenvoudiger te verwerken en hebben een betere dekking.

Wat ook belangrijk is bij het streeploos witten van het plafond is het gebruik van de juiste roller. Een roller bij een Gamma of een Karwei is niet duur, maar dat geld ook voor een meer professionele roller die u koopt bij een groothandel, dit kan misschien rond de €10,- duurder zijn. En deze iets duurdere verfroller zou ervoor kunnen zorgen dat u een plafond krijgt zonder die nare strepen.

Wilt u het liever laten witten?

Dan staan wij uiteraard klaar voor u! Wij kunnen voor u het plafond witten maar ook eventueel latexspuiten. Deze twee werkzaamheden zullen gegarandeerd geen strepen bij u achterlaten. Uw plafond zal gewit worden op de juiste manier door een professional.

Wilt u meer informatie over het witten van uw plafond zonder strepen?

Call Now Button