Verf spuiten is een heel nieuwe techniek om uw woning of kantoor weer een frisse uitstraling te geven. Met een latexspuit wordt de verf op snel en gelijkmatig op de muren gespoten. Door de latex verf heeft u weer een fris, wit plafond en zien uw muren er uit als nieuw. De Latex Spuiter bereikt met het verf spuiten al binnen korte tijd een mooi resultaat!

Egale muren door het verf spuiten

Niets is zo vervelend als muren die bedekt zijn met verfstrepen. Maar als u de ruimte schildert met een roller, dan ontkomt u hier niet aan. Dankzij de techniek van het verf spuiten wordt de verf altijd gelijkmatig over het oppervlak verdeeld. De latex verf dekt alles goed zodat de muur er altijd als nieuw uit ziet. Tevens is het verf spuiten veel efficiënter dan het verven met een roller. Want door de grote druk op de spuit kan De Latex Spuiter in één keer grote stukken muur verven. Met het verf spuiten is de klus sneller geklaard dan u voor mogelijk houdt.

De Latex Spuiter werkt efficiënt en vakkundig

[info_list position=”left” style=”circle with_bg” icon_border_style=”none” icon_border_size=”1″ border_color=”#333333″ connector_color=”#333333″ icon_bg_color=”#0480b5″ icon_color=”#ffffff” font_size_icon=”28″][info_list_item list_title=”Perfecte afwerking” icon_type=”selector” list_icon=”Defaults-ok”]Wij zorgen voor een perfecte afwerking van uw muren en plafonds[/info_list_item][info_list_item list_title=”Bespaar!” icon_type=”selector” list_icon=”Defaults-euro”]Latexspuiten is zo voordelig! U kunt wel tot 30% besparen op uw totaalkosten![/info_list_item][/info_list]
[stat_counter icon_type=”selector” icon=”Defaults-group” img_width=”48″ icon_size=”38″ icon_color=”#ffffff” icon_style=”circle” icon_color_bg=”#0480b5″ icon_color_border=”#333333″ icon_border_size=”1″ icon_border_radius=”500″ icon_border_spacing=”50″ icon_animation=”fadeIn” icon_position=”top” counter_title=”Tevreden klanten” counter_value=”230″ counter_sep=”,” counter_decimal=”.” counter_prefix=”+” speed=”10″ font_size_title=”18″ font_size_counter=”28″]

Met latex verf is alles mogelijk

Iedereen heeft een andere smaak. De een wil graag witte muren, terwijl de ander de voorkeur geeft aan een subtiele kleur blauw of beige. U bepaalt zelf met welke kleuren De Latex Spuiter werkt. Bij het verf spuiten werken wij met een hoge kwaliteit latex verf en een professionele latexspuit. Hierdoor krijgt u een optimaal resultaat. En u hoeft niet eens te beschikken over een gladde pleistermuur. Want wij kunnen ook verf spuiten op granol, hout, steen of glasweefsel. Op al deze soorten ondergrond kunt u een goede dekkingslaag verwachten. Zo profiteert u in iedere ruimte van uw woning of kantoorpand van de voordelen van het verf spuiten.

Welke plaatsen?

De Latex Spuiter is werkzaam in heel Nederland, van Amsterdam tot Haarlem, van Leiden tot Rotterdam en van Almere tot Maastricht. De Latex Spuiter zorgt ervoor dat wij u overal kunnen helpen met het leveren van kwaliteit latexspuitwerk.

Neem contact op met De Latex Spuiter

De Latex Spuiter is een echte professional in het verf spuiten. De vergeelde plekken op het plafond en de vlekken op de muur zijn weer verleden tijd. Met een egale laag latex verf ziet de ruimte er weer uit als nieuw. Een beter resultaat krijgt u niet. Wilt u ook een fris geschilderde kamer met de techniek van het verf spuiten? Wilt u weten wat onze tarieven zijn? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier.

Call Now Button