Hoe zijn wij begonnen?

De Latex Spuiter is een onderneming die gegroeid is uit een Stucadoors- en spuitbedrijf. Hier werden werkzaamheden uitgevoerd als stucadoren, schilderen en het spackspuiten van plafonds en wanden. In 1998 voerden wij de eerste spuitwerkzaamheden uit voor afwerkingen. Naderhand zijn de ondernemingen en ontstond er een bedrijf die zich enkel specialiseerde in latex spuiten.

Na jarenlang schilderwerk uitgevoerd te hebben vroegen wij ons af of we dit sneller konden doen en daarbij de kwaliteit konden behouden. Hierdoor hebben wij in 2009/2010 ervoor gekozen om latex te gaan spuiten.

Waarom De Latex Spuiter?

Laat uw verfroller maar achterwege voor uw schilderwerk

Decennialang werden hele woningen vanbinnen geschilderd met een verfroller. Deed u ditschilderwerk zelf, dan was u hier vaak dagen achtereen mee bezig. Wilde u de klus uitbesteden, dan kostte u dit vaak behoorlijk wat geld. Want al die manuren die er in gingen zitten, waren natuurlijk niet voor niets. Maar met het latex spuitwerk neemt het verven van uw muren en plafond heel wat minder tijd in beslag. Dus waarom zou u nog ouderwets aan de slag gaan met een verfroller als u gewoon De Latexspuiter in kunt huren voor uw latex spuitwerk? Laat gewoon die verfroller achterwege en ervaar zelf de kwaliteit van hetlatex spuiten.

Maak uw woning als nieuw met het latexspuiten

In de loop van de jaren wordt de kwaliteit van de verf nu eenmaal minder. Door de zon vergeelt hetlatex spuitwerk en ook sigarettenrook kan voor een vervelende waas over het schilderwerk zorgen. Het is daarom verstandig om regelmatig nieuw latex spuitwerk op de muren aan te brengen. De Latexspuiter werkt tegen aantrekkelijke tarieven. Hierdoor wordt het voor u een stuk aantrekkelijker om periodiek gebruik te maken van onze diensten. Want voor de prijs hoeft u het niet te laten om ons in te huren voor het muurverf spuiten. Als u elke paar jaar nieuw latex spuitwerk op de muren en het plafond aan laat brengen, ziet uw woning er altijd perfect uit.

Met het muurverf spuiten kunt u weer lang genieten van mooi geverfde muren

Onze latexspuiters starten met een goede voorbereiding

Laat u het schilderwerk opnieuw doen, dan wilt u natuurlijk dat uw muren en plafonds er weer als nieuw uitzien. En daar helpt De Latexspuiter u bij. Maar zeker als de woning wat ouder is, is de kans groot dat de muren hier en daar wat schade hebben opgelopen. Daarom beginnen wij niet met het latex spuitenvoordat wij deze schade eerst hebben hersteld. Onze latexspuiters vullen alle gaten in de muur met speciale reparatiepasta’s. Hierdoor ontstaat er een glad oppervlak dat perfect is voor ons latex spuitwerk. Voor onzelatexspuiters de muurverf spuiten, plakken wij de randjes nauwkeurig af. Zo weet u zeker dat het latex spuitwerk alleen op die plekken terecht komt waar het hoort.

Wat mag u verwachten van ons latex spuitwerk?

Op het moment dat u nieuw latex spuitwerk op de muren wilt, heeft u maar één eis: het spuitwerk van muren moet nauwkeurig gebeuren. U wilt immers dat de muren en het plafond er de komende jaren weer tegenaan kunnen. Juist daarom is het verstandig dat u het latex spuitwerk overlaat aan een echte professional. De Latexspuiter gaat bij elke klus grondig te werk. Er is geen stukje van de muur die onzelatexspuiters overslaan. Met minutieuze precisie brengen wij het latex spuitwerk aan op de ondergrond. En daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat de verf gelijkmatig verdeeld wordt. Hierdoor weet u zeker dat u tevreden bent over het resultaat.

Verfspuiten op al uw muren en plafonds

Heeft u een nieuwbouwwoning dan heeft u waarschijnlijk gladde muren die een perfecte ondergrond vormen voor het schilderwerk. Maar niet alle muren en plafonds bestaan uit glad pleisterwerk, zeker niet wanneer uw woning al wat ouder is. Gelukkig maakt het bij het latexspuiten niet uit welke ondergrond u heeft. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook op granol, hout of steen latex spuitwerk aanbrengen. Dankzij de techniek van het verfspuiten krijgt u zelfs op deze materialen een mooie dekkende laag verf. Met latex spuitwerk kunnen wij dus gemakkelijk uw hele huis of kantoorpand van binnen verven. Uw kamer, keuken, slaapkamer en zelfs de badkamer: ons latex spuitwerk maakt uw hele huis als nieuw.

Call Now Button