De opdracht: Ik wil graag latex spuitwerk uit laten voeren!

Voordat wij beginnen hebben wij van u uiteraard eerst een opdrachtomschrijving nodig. Wij willen van u dan graag weten wat u wilt laten latexspuiten, hoeveel vierkante meters het spuitwerk in totaal is en in welke kleuren u alles wilt laten spuiten.

Deze informatie is voor ons van groot belang. Hoe komen wij achter deze informatie?

Wanneer u een aanvraag doet op de website of telefonisch contact met ons opneemt kunnen wij vrijblijvend bij u langskomen om voor u de opdracht te bekijken. Bij deze komst vertellen wij alle mogelijkheden die er zijn en kunnen wij kijken naar de ondergrond en alles dat afgeplakt dient te worden. Wij zullen na deze eerste ontmoeting vaak binnen 2 dagen terugkomen met een voorstel voor de werkzaamheden die gedaan moeten worden.

Het voorstel: Hoe voordelig kan het zijn?

Nadat wij vrijblijvend een meting hebben gedaan bij u, komen wij met een voorstel. In dit voorstel staan exact onze werkzaamheden. Wat gaan we doen? Moet er afgeplakt worden? Hoeveel vierkante meters dienen er gespoten te worden?

Al deze informatie zullen wij verwerken in het voorstel en al snel zult u zien dat u honderden euro’s kunt besparen wanneer u uw huis laat Latex spuiten door De Latex Spuiter.

Het project: De Latex Spuiter zorgt ervoor dat uw opdracht perfect wordt uitgevoerd!

Na het akkoord op het voorstel beginnen wij met het project. Wij beginnen aan het afplakken van alle niet te spuiten onderdelen (trappen, kozijnen, plafond en eventueel muren). Wanneer al deze onderdelen afgeplakt zijn is het tijd om het verf te spuiten. Wij brengen een eerste laag aan en laten deze zorgvuldig drogen. Waarna wij rustig gaan controleren hoe de dekking is op de gespoten oppervlakten.

Wanneer wij vinden dat een oppervlak niet goed dekt, spuiten wij nog een extra basislaag. Wij spuiten deze basislagen eerst zodat de laatste laag latex verf goed dekt op de muren of plafonds. Wanneer de basislagen zijn gedroogd gaan wij met onze eigen spuittechniek de muren/plafonds afronden. Wij brengen zeer zorgvuldig een goede laatste dekkende laag latex verf aan en zorgen dat de oppervlakten volledig gedekt zijn.

Call Now Button