Wilt u het perfecte resultaat?

Een fris geschilderde woonkamer of kantoorruimte doet wonderen. Alleen al door een likje verf ziet het er weer uit als nieuw. En dankzij de techniek van het latex spuiten is dit geen tijdrovende klus meer. Binnen korte tijd zit er een egale laag verf op de muren of het plafond. Wilt u graag een mooi geschilderde ruimte zonder dat het veel tijd kost? De Latex Spuiter klaart deze klus snel en vakkundig.

Een frisse uitstraling met het latexspuiten

Latexspuiten is een snelle manier om een ruimte weer een frisse uitstraling te geven. Doordat de verf op de muur of het plafond wordt gespoten in plaats van gestreken, zijn er nergens verfstrepen te zien. Latex spuiten geeft een strak en egaal resultaat. Hierdoor is deze techniek de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Daarbij bepaalt u zelf met welke kleuren De Latex Spuiter aan de slag gaat. U kunt natuurlijk gewoon kiezen voor witte wanden, waardoor de ruimte groter lijkt. Maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een rode of zwarte accentmuur te nemen. Op deze manier krijgt de kamer met het latex spuiten een persoonlijk tintje.

De Latex Spuiter bereikt snel een mooi resultaat

[info_list position=”left” style=”circle with_bg” icon_border_style=”none” icon_border_size=”1″ border_color=”#333333″ connector_color=”#333333″ icon_bg_color=”#4b7abc” icon_color=”#ffffff” font_size_icon=”24″][info_list_item list_title=”Wij zorgen voor de perfecte afwerking!” icon_type=”selector” list_icon=”Defaults-ok”]Het latexspuitwerk dat wij leveren is ons visitekaartje! Waneer u bezoekers heeft en ze zien onze afwerking dan zien ze De Latex Spuiter. Wij garanderen kwaliteit werk![/info_list_item][info_list_item list_title=”Betaal niet te veel!” icon_type=”selector” list_icon=”Defaults-euro”]Geen verborgen kosten achteraf, geen halve prijzen op de website, maar duidelijke prijzen en duidelijkheid over wat u kwijt bent. Bespaar tot wel 20% door te kiezen voor De Latex Spuiter[/info_list_item][info_list_item list_title=”Strakke planning” icon_type=”selector” list_icon=”Defaults-calendar”]Wij adviseren altijd met de planning. Wij geven duidelijke informatie over hoelang we bezig zijn en wanneer het mogelijk is voor anderen om het pand weer te betreden.[/info_list_item][info_list_item list_title=”Schoon huis, schoon kantoor” icon_type=”selector” list_icon=”Defaults-bitbucket”]Zoals de werkplek was, laten wij het ook weer achter. Na het latexspuiten zult u geen rommel van ons hebben. U kunt enkel kijken naar het mooie spuitwerk! Wij ruimen alles op![/info_list_item][info_list_item list_title=”Liefde voor kwaliteit” icon_type=”selector” list_icon=”Defaults-heart”]Wij leveren latexspuitwerk in twee lagen.  Hierdoor zorgen wij voor een betere dekking en een mooier resultaat![/info_list_item][/info_list]

Profiteer van het vakmanschap van De Latex Spuiter

De Latex Spuiter heeft ruime ervaring in het verven met latex. Wij zetten onze kennis en vakmanschap graag in om ook uw woning of kantoorpand van een nieuwe laag verf te voorzien. Wij werken bij het latexspuiten alleen met de beste materialen zodat u een optimaal resultaat mag verwachten. Met behulp van een spuitmachine brengen wij de verf gelijkmatig op de ondergrond aan. Door deze techniek van het latex spuiten is de dekkingslaag overal hetzelfde en ook kleurverschillen behoren tot het verleden. U krijgt dit mooie resultaat niet alleen op muren met pleisterwerk. Latexspuiten kan toegepast op diverse soorten ondergrond, zoals hout, steen, granol en zelfs glasweefsel.

Maak een afspraak met De Latex Spuiter

Geverfde muren of plafonds verliezen in de loop van de tijd hun helderheid. Factoren als sigarettenrook of zonlicht zijn van grote invloed op de kwaliteit. De Latex Spuiter zorgt ervoor dat er weer een frisse laag verf op zit. En door de techniek van het latex spuiten, krijgt u snel een egaal resultaat. Heeft u een professional nodig die gespecialiseerd is in latex spuiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Call Now Button